Wednesday 9 May 2018

Σεμινάριο Θεραπείας μέσω Αστρολογίας και Ανθοϊαμάτων Μπαχ: Εκπαίδευση στην Ανθοϊαματική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Θα ήθελα να ενημερώσω το αγαπητό κοινό ότι την ερχόμενη Κυριακή 13 Μαΐου 2018, 11.00-19.00, θα εισηγηθώ ενός σεμιναρίου για τη θεραπεία μέσω αστρολογίας και ανθοϊαμάτων Μπαχ. Στο σεμινάριο αυτό θα εκπαιδεύσω τους συμμετέχοντες στην ανθοϊαματική ανάλυση ωροσκοπίου, μια μέθοδο που έχω αναπτύξει εγώ ο ίδιος ώστε η ανθοθεραπεία να είναι πλήρως εξατομικευμένη και πιο αποτελεσματική, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε ξεχωριστού ατόμου. Τα ανθοϊάματα Μπαχ είναι 38 στο σύνολο και απαλύνουν μια σειρά από αρνητικές ψυχονοητικές καταστάσεις όπως είναι η απαισιοδοξία, η ανυπομονησία, το άγχος και οι διαφόρων ειδών φόβοι και φοβίες.

Στο σεμινάριο αναλύονται τα εξής θέματα:

  • Ποια είναι τα ανθοϊάματα Μπαχ και ποιες οι βασικές τους ιδιότητες;
  • Σε τι κατηγορίες διακρίνονται;
  • Ποιες ψυχονοητικές καταστάσεις θεραπεύουν;
  • Πώς μπορούμε να αναλύσουμε τον αστρολογικό χάρτη ενός ατόμου και να εντοπίσουμε τα βασικά ζητήματα που πιθανώς να χρήζουν λήψης ανθοϊαμάτων;
  • Ποιες είναι οι βασικές ενδοψυχικές συγκρούσεις των δώδεκα ζωδίων, με τι συμπτώματα τείνουν να "συγκαλύπτονται" και ποια είναι τα κατάλληλα ανθοϊάματα τόσο για τις συγκρούσεις όσο και για τα πιθανά τους συμπτώματα;
Το σεμινάριο απευθύνεται αφενός στους επαγγελματίες του χώρου, όπως αστρολόγους, ψυχολόγους και ανθοθεραπευτές, και αφετέρου σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να μάθει πώς να απαλλαγεί από αρνητικές ψυχονοητικές καταστάσεις μέσω της χρήσης των ανθοϊαμάτων Μπαχ. Δεν απαιτείται πρότερη γνώση γύρω από την αστρολογία και τα ανθοϊάματα Μπαχ. Καλό, όμως, είναι οι συμμετέχοντες να είναι σε θέση να αναγνωρίζουν τα πλανητικά και ζωδιακά σύμβολα ώστε να εντοπίζουν τις ζωδιακές και οικιακές θέσεις των πλανητών σε ένα ωροσκόπιο.

Στο σεμινάριο θα χρησιμοποιηθούν μέθοδοι ανάλυσης (πίνακες) για την ανθοϊαματική ανάλυση ενός ωροσκοπίου ώστε οι συμμετέχοντες να είναι σε θέση να διακρίνουν μεταξύ των ιδιοσυγκρασιακών και των περιφερειακών χαρακτηριστικών της προσωπικότητάς τους και να τα αντιστοιχούν σε ανθοϊάματα Μπαχ. Με αυτό τον τρόπο το ωροσκόπιο μετατρέπεται σε ένα εξαιρετικό διαγνωστικό εργαλείο για τη χορήγηση ανθοϊαμάτων.

Παράλληλα με τη θεωρία θα γίνει εκτεταμένο workshop από την επαγγελματική μου εμπειρία αλλά και από τα ωροσκόπια των συμμετεχόντων.

Κόστος: 50 ευρώ

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής: Κυριακή 13 Μαΐου 2018, 11:00-19:00.

Προσέλευση-εγγραφή: 10.30-11.00.

Τόπος διεξαγωγής: «Πόλις», Κέντρο Εκπαίδευσης και Πολιτισμού, Μαρίνου Αντύπα & Φιλοθέης 71, πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ Ηρακλείου Αττικής.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 6977-786410, vpetritsis@gmail.com

Κατά τα διαλείμματα παρέχονται δωρεάν τσάι και βουτήματα. Επίσης, προβλέπεται διάλειμμα μίας ώρας για μεσημεριανό που ο κάθε συμμετέχων εξασφαλίζει ατομικά.

Κατά την δήλωση συμμετοχής στέλνετε τα στοιχεία της γέννησής σας (ημερομηνία, χρονολογία, ώρα και τόπος) στο vpetritsis@gmail.com για να στείλω ηλεκτρονικά το ωροσκόπιό σας ώστε να το έχετε μαζί σας στο σεμινάριο.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης μετά το πέρας του σεμιναρίου & θα διανεμηθεί ηλεκτρονικά το εκπαιδευτικό υλικό (σημειώσεις και διαφάνειες).

ΥΓ: Είμαι διδάκτορας ψυχολογίας, πιστοποιημένος ανθοθεραπευτής και βραβευμένος αστρολόγος από τον Αστρολογικό Σύνδεσμο Μεγάλης Βρετανίας. Παρέχω συνεδρίες ψυχολογικές, αστρολογικές και ανθοθεραπευτικές με βασικό γνώμονα τη διεύρυνση της αυτογνωσίας των πελατών μου και την απαλλαγή τους από αρνητικές ψυχονοητικές καταστάσεις. Παραδίδω, επίσης, μαθήματα και σεμινάρια αστρολογίας διά ζώσης αλλά και διά ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο πλαίσιο του εξ αποστάσεως Προγράμματος Σπουδών Αστρολογίας που εγώ ο ίδιος έχω δημιουργήσει. Διατελώ Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Αστρολογίας (ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.), ενός σωματείου που στοχεύει στη διάδοση της αστρολογικής παιδείας και έρευνας στην Ελλάδα. Διατηρώ την επαγγελματική μου ιστοσελίδα στη διεύθυνση Βαγγέλης Πετρίτσης PhD.


Σχετικό υλικό

Ομιλία: Αστρολογία και Ανθοϊάματα Μπαχ

Άρθρα: Ο Ζωδιακός Κύκλος και τα Ανθοϊάματα Μπαχ - Μέρος Α

Ο Ζωδιακός Κύκλος και τα Ανθοϊάματα Μπαχ - Μέρος Β

No comments:

Post a Comment