Saturday 7 December 2013

Σεμινάριο αστρολογικής ανθοθεραπείας στη Θεσσαλονίκη!

Σας περιμένω στα τέλη Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη για μια σειρά σεμιναρίων μαζί με εκλεκτούς συναδέλφους και εισηγητές, όπως ο Άθαν Ζέρβας και ο Βασίλης Παπαδολιάς. Το δικό μου το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 του μηνός από τις 12 μέχρι τις 4 το απόγευμα και θα έχει να κάνει με το πώς μπορούμε να θεραπευτούμε μέσω της αστρολογίας και των ανθοϊαμάτων Μπαχ. Ελάτε για να μάθετε πώς η δύναμη της φύσης και η γνώση του αστρολογικού σας χάρτη είναι σε θέση να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από αρνητικές καταστάσεις όπως άγχος, φοβίες, ανησυχίες και συναισθηματικές προσκολλήσεις. Διεύθυνση: Βασιλίσσης Όλγας 30Β. Τιμή συμμετοχής: 15 ευρώ. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6945807566.


2 comments:

  1. Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται όχι μόνο στους επαγγελματίες του χώρου, όπως αστρολόγους, ψυχολόγους και ανθοθεραπευτές, αλλά και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να μάθει πώς να απαλλαγεί από αρνητικές ψυχονοητικές καταστάσεις (π.χ., απαισιοδοξία, ανυπομονησία, συναισθηματικές προσκολλήσεις, άγχος, φόβοι και φοβίες). Δεν απαιτείται πρότερη γνώση γύρω από την αστρολογία και τα ανθοϊάματα Μπαχ. Στο πρώτο και θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου, θα μάθετε τις βασικές ιδιότητες των ανθοϊαμάτων Μπαχ καθώς και έναν εύκολο τρόπο κατηγοριοποίησής τους σε δώδεκα ομάδες, όσες δηλαδή είναι και τα ζώδια. Θα μάθετε επίσης μερικά απλά βήματα για να κάνετε ανθοϊαματική ανάλυση ενός ωροσκοπίου και να διακρίνετε έτσι μεταξύ των ιδιοσυγκρασιακών και των περιφερειακών χαρακτηριστικών της προσωπικότητας κάποιου. Με αυτό τον τρόπο θα καταλάβετε πώς το ωροσκόπιο γίνεται να χρησιμεύσει ως διαγνωστικό εργαλείο για τη χορήγηση ανθοϊαμάτων. Στο δεύτερο και πρακτικό μέρος του σεμιναρίου θα γίνει η ανθοϊαματική ανάλυση των ωροσκοπίων των συμμετεχόντων. Να είστε όλοι εκεί!

    ReplyDelete
  2. Ευχαριστούμε όλους όσοι με τιμήσατε με την παρουσία σας στο παραπάνω σεμινάριο! Εύχομαι να σας ξαναδώ σύντομα. Στο μεταξύ ετοιμαστείτε για το ίδιο σεμινάριο και στην Αθήνα.

    ReplyDelete