Thursday 15 March 2018

Νέα Σελήνη στους Ιχθύς: Όρια Ανύπαρκτα!



Πραγματοποιείται στις 17 Μαρτίου 2018 στις 15:11 με συντεταγμένες Αθήνας Νέα Σελήνη στο ρομαντικό και ονειροπόλο ζώδιο των Ιχθύων. Όπως κάθε Νέα Σελήνη έτσι και αυτή μας καλεί να κάνουμε μια καινούργια αρχή σε εκείνον τον τομέα του ωροσκοπίου του καθενός όπου τυχαίνει να πέφτει. Λόγω ζωδίου η καινούργια αυτή αρχή σχετίζεται με όνειρα και ιδανικά για το μέλλον καθώς και με την ανάγκη για απόδραση και φυγή από την καθημερινότητα. Μάλιστα, η Νέα Σελήνη λαμβάνει χώρα πάνω στη μοίρα της απόλυτης έξαρσης της Αφροδίτης αποθεώνοντας την ίδια στιγμή την ανάγκη για συνεργασία και διπλωματία. Ωστόσο, η ανάγκη αυτή βάλλεται από πληγές και συναισθήματα μειονεξίας λόγω της ταυτόχρονης ανάγκης για αντισυμβατική και επαναστατική δράση, όπως αποκαλύπτει η σύνοδος και το τετράγωνο της Νέας Σελήνης με τον Χείρωνα και τον εκτός ορίων Άρη αντίστοιχα.


Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης βρίσκεται στον Τοξότη και έχει μόλις βγει εκτός ορίων, εκτός δηλαδή των ορίων της εκλειπτικής, της φαινομενικής τροχιάς του Ήλιου. Αυτό συνεπάγεται δράσεις, πρωτοβουλίες και έκφραση θυμού και επιθυμιών με τρόπο αντισυμβατικό και επαναστατικό έως και ακραίο, τουλάχιστον μέχρι τις 8 Απριλίου 2018 οπότε ο Άρης επιστρέφει εντός ορίων. Μέχρι τότε στόχος γίνεται η ελευθερία και δη η επαγγελματική καθώς λίγη ώρα μετά τη Νέα Σελήνη ο Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω. Αν και από το συγκεκριμένο ζώδιο θα τεθούν περισσότερα όρια στη φιλελεύθερη έκφραση, χρειάζεται να γίνει κατανοητό ότι η εκτός ορίων ποιότητα του Άρη σηματοδοτεί συνθήκες δράσης που φτάνουν τα όρια της παρατυπίας, ακόμη και της παρανομίας.

Μάλιστα, εν όψει της Πανσελήνου που θα γίνει στα τέλη του μηνός και την οποία θα αναλύσουμε πιο κοντά στην ημερομηνία, φαίνεται ότι αυτές οι συνθήκες δράσης υποσκάπτουν συνεργασίες και συναισθηματικούς δεσμούς οι οποίοι ενδέχεται να διαρραγούν ανεπανόρθωτα. Στο μεταξύ ο Ερμής από τον Κριό σε σύνοδο με την Αφροδίτη έχει ήδη μπει στη σκιά του προετοιμαζόμενος για την επικείμενη αναδρομή του μιλώντας ξεκάθαρα για αμετάκλητες και αποφασιστικές αναθεωρήσεις σε σχέσεις και οικονομικές συμφωνίες (ενεργοποίηση μεσοδιαστήματος Κρόνου-Πλούτωνα). Υπάρχει, όμως, κι ένας βαθμός γενναιοδωρίας και αισιοδοξίας σε όλα αυτά, όπως μαρτυρά το τρίγωνο του Δία, παραδοσιακού χορηγού της Νέας Σελήνης, με την ίδια. Σε κάθε περίπτωση σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή Νέα Σελήνη!

No comments:

Post a Comment