Tuesday 28 January 2014

Σεμινάριο Αστρολογικής Ανθοθεραπείας για όλο το Φεβρουάριο!!

Σεμινάριο: Αστρολογία και Ανθοϊάματα: Θεωρία και Πράξη στην Αστρολογική Διάγνωση για τη Χρήση Ανθοϊαμάτων...


Το σεμινάριο του οποίου εισηγήθηκα για πρώτη φορά τα περασμένα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη, με περισσότερη ύλη και εκτεταμένο workshop.

- Ποια είναι... τα ανθοϊάματα Μπαχ;
- Ποιες είναι οι βασικές τους ιδιότητες;
- Σε ποιες κατηγορίες διακρίνονται;
- Ποιες ψυχονοητικές καταστάσεις θεραπεύουν;
- Πώς μπορούμε να αναλύσουμε έναν αστρολογικό χάρτη προσωπικότητας ενός ατόμου και να εντοπίσουμε τα βασικά ζητήματα που πιθανώς να χρήζουν λήψης ανθοϊαμάτων;
- Ποιες είναι οι κύριες ενδοψυχικές συγκρούσεις των ζωδίων και με τι συμπτώματα συνήθως συγκαλύπτονται; 
- Ποια είναι εκείνα τα ανθοϊάματα που θεραπεύουν αυτές τις συγκρούσεις και τα συμπτώματά τους;

Το σεμινάριο απευθύνεται αφενός στους επαγγελματίες του χώρου, όπως αστρολόγους, ψυχολόγους και ανθοθεραπευτές αλλά και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να μάθει πώς να απαλλαγεί από αρνητικές ψυχονοητικές καταστάσεις (π.χ., απαισιοδοξία, ανυπομονησία, συναισθηματικές προσκολλήσεις, άγχος, φόβοι και φοβίες). Δεν απαιτείται πρότερη γνώση γύρω από την αστρολογία και τα ανθοϊάματα Μπαχ. Απαιτείται όμως να μπορείτε να διαβάζετε τις θέσεις των πλανητών (π.χ., πού είναι ο Ήλιος, πού είναι η Σελήνη) σε ένα γενέθλιο αστρολογικό χάρτη.

Στο σεμινάριο θα χρησιμοποιηθούν μέθοδοι ανάλυσης (πίνακες) για την ανθοϊαματική ανάλυση ενός ωροσκοπίου και για να διακρίνει ο σύμβουλος μεταξύ των ιδιοσυγκρασιακών και των περιφερειακών χαρακτηριστικών της προσωπικότητας κάποιου. Με αυτό τον τρόπο το ωροσκόπιο θα χρησιμεύσει ως διαγνωστικό εργαλείο για τη χορήγηση ανθοϊαμάτων.

Παράλληλα με τη θεωρία, θα γίνει εκτεταμένο workshop από παραδείγματα δικά μου αλλά και μεταξύ των συμμετεχόντων στο σεμινάριο.

Το σεμινάριο ξεκινάει την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου και θα γίνεται κάθε Τρίτη στις 19:00 για 4 εβδομάδες στη διεύθυνση Λέκκα 3-5, Σύνταγμα, 4ος όροφος, κουδούνι Βασίλης Παπαδολιάς.

Κόστος συμμετοχής 50 ευρώ.
 
Πληροφορίες και κρατήσεις στο 6945-807566 ή στο vpapadolias@gmail.com

Κάντε την κράτηση σας έγκαιρα. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

ΥΓ: Είμαι διδάκτορας ψυχολογίας, αστρολογικός ερευνητής και πιστοποιημένος ανθοθεραπευτής. Για ένα πληρέστερο βιογραφικό μεταβείτε στη σελίδα των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος


No comments:

Post a Comment