Tuesday 13 November 2012

Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό: Η Ζωή Μας Δε Θα Είναι Ποτέ Πια η Ίδια!



Στις 14 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 00:12 πραγματοποιείται ολική ηλιακή έκλειψη στην 21η μοίρα του Σκορπιού. Μπορεί οι εκλείψεις να θεωρούνται ως κακοί οιωνοί λόγω της σύνδεσής τους με καταστροφές και άλλα αρνητικά γεγονότα, αλλά στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει κοντά στις εκλείψεις είναι η κορύφωση γεγονότων και συναισθημάτων. Πιο συγκεκριμένα, μια ηλιακή έκλειψη είναι μια Νέα Σελήνη η ιδιοτυπία της οποίας έγκειται στο ότι η Σελήνη βρίσκεται σε τέτοια θέση ώστε να κρύβει το φως του ήλιου, κάτι που εντείνει τη σημασία μιας τέτοιας Νέας Σελήνης. Εξ ου και η σύνδεση των ηλιακών εκλείψεων με την έναρξη και τη λήξη σημαντικών κεφαλαίων στις ζωές μας. Αν και δεν υπάρχει ομοφωνία σχετικά με τη διάρκεια της επιρροής των εκλείψεων, το αποκορύφωμα της επιρροής τους βιώνεται με μεγαλύτερη ένταση από ένα μήνα πριν έως και ένα μήνα μετά την ημερομηνία της έκλειψης.

Η παρούσα έκλειψη είναι καθόλα σημαντική γιατί λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Σκορπιού, το κατεξοχήν ζώδιο των αλλαγών και των μεταμορφώσεων. Μάλιστα, με τον Πλούτωνα, τον σύγχρονο κυβερνήτη του Σκορπιού, σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό, οι αλλαγές και μεταμορφώσεις που σηματοδοτούνται από αυτήν την έκλειψη στο Σκορπιό θα είναι ξαφνικές, ριζοσπαστικές και επαναστατικές. Αν και η υλοποίηση των αλλαγών αυτών θα ολοκληρωθεί μετά τα μέσα Δεκεμβρίου οπότε και θα έχει ορθοδρομήσει τόσο ο Ερμής όσο και ο Ουρανός, αναμένετε ότι ο τομέας δραστηριοτήτων που η έκλειψη επηρεάζει στον προσωπικό σας αστρολογικό χάρτη δε θα είναι ποτέ πια ο ίδιος (στο τέλος του άρθρου γίνεται αναλυτική παρουσίαση ανά ζώδιο). Γι’ αυτό, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε ανοιχτοί στις αλλαγές που έρχονται, οι οποίες όμως μπορεί να είναι και πολύ θετικές, ιδιαίτερα για όσους γεννήθηκαν ή έχουν πλανήτες/ωροσκόπο/μεσουράνημα προς το τέλος των ζωδίων του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες).

Δεδομένων των τριών τριγώνων Κρόνου-Ποσειδώνα, Αφροδίτης-Δία και Ερμή-Ουρανού που πραγματοποιούνται αντίστοιχα σε ζώδια του νερού, του αέρα και της φωτιάς, μπορεί κάποιος να πει ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουμε κάτι καλό να δούμε από αυτή την έκλειψη. Το πρώτο τρίγωνο ευνοεί την υλοποίηση ακόμη και των πιο τρελών μας ονείρων και αφορά ιδιαίτερα όσους γεννήθηκαν ή έχουν πλανήτες/ωροσκόπο/μεσουράνημα στην αρχή των ζωδίων του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες). Το δεύτερο τρίγωνο ευνοεί την ανάπτυξη των σχέσεων και δη των ερωτικών και αφορά ειδικά όσους γεννήθηκαν ή έχουν πλανήτες/ωροσκόπο/μεσουράνημα στο μέσο των ζωδίων του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι). Το τρίτο τρίγωνο ευνοεί τις ενθουσιώδεις επικοινωνίες και την παραγωγή πρωτότυπων και ρηξικέλευθων ιδεών και αφορά ιδιαίτερα όσους γεννήθηκαν ή έχουν πλανήτες/γωνίες/μεσουράνημα στην αρχή των ζωδίων της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

Εν ολίγοις, αν με την έκλειψη αυτή οραματιστείτε μια ολοκαίνουρια πραγματικότητα σκεπτόμενοι «έξω από το κουτί» και όντες γενναιόδωροι με τους ανθρώπους και τα αντικείμενα που αγαπάτε, τότε να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε κερδισμένοι!

Ακολουθούν μερικές ιδέες για το ποιους τομείς δραστηριότητας επηρεάζει η ηλιακή έκλειψη ανά ζώδιο. Καλό είναι να διαβάσετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας. Και φυσικά ξεκινάμε από το τελευταίο ζώδιο σύμφωνα πάντα με την παράδοση του ιστολογίου μου!


Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 19 Μαρτίου)

Η ηλιακή έκλειψη θα σηματοδοτήσει το τέλος ενός σημαντικού κεφαλαίου και την αρχή ενός καινούριου σε ό,τι αφορά πανεπιστημιακές σπουδές, μακρινά ταξίδια, σχέσεις με το εξωτερικό αλλά και σχέσεις με πεθερικά. Το κεφάλαιο που ανοίγει είναι πιθανό να επιφέρει ριζικές αλλαγές τόσο στις φιλίες και τον κοινωνικό σας περίγυρο όσο και στις εισοδηματικές σας πηγές και τον τρόπο που χειρίζεστε τα οικονομικά σας.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Η ηλιακή έκλειψη θα σηματοδοτήσει το τέλος ενός σημαντικού κεφαλαίου και την αρχή ενός καινούριου σε ό,τι αφορά στους γονείς σας (και δη τη μητέρα), την καριέρα σας και τη σχέση σας με το αφεντικό. Το κεφάλαιο που ανοίγει είναι πιθανό να επιφέρει ριζικές αλλαγές τόσο στις σχέσεις σας με γείτονες και κοντινούς συγγενείς όσο και στους τρόπους με τους οποίους συνηθίζετε να ξεφεύγετε από την καθημερινότητα.   


Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Η ηλιακή έκλειψη θα σηματοδοτήσει το τέλος ενός σημαντικού κεφαλαίου και την αρχή ενός καινούριου σε ό,τι αφορά στις φιλίες, τον κοινωνικό σας περίγυρο και τη συμμετοχή σας στα κοινά και σε εθελοντικές οργανώσεις. Το κεφάλαιο που ανοίγει είναι πιθανό να επιφέρει ριζικές αλλαγές τόσο στην εξωτερική σας εμφάνιση και τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο όσο και στην οικογενειακή σας κατάσταση, το σπίτι και τους γονείς σας (και δη τον πατέρα).


Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Η ηλιακή έκλειψη θα σηματοδοτήσει το τέλος ενός σημαντικού κεφαλαίου και την αρχή ενός καινούριου σε ό,τι αφορά στους τρόπους με τους οποίους συνηθίζετε να απομονώνεστε και να ξεφεύγετε από την καθημερινότητα. Το κεφάλαιο που ανοίγει είναι πιθανό να επιφέρει ριζικές αλλαγές τόσο στις εισοδηματικές σας πηγές και τον τρόπο που χειρίζεστε τα οικονομικά σας όσο και στα παιδιά σας, τους ερωτικούς σας συντρόφους και στον τρόπο που σχετίζεστε μαζί τους.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Η ηλιακή έκλειψη θα σηματοδοτήσει το τέλος ενός σημαντικού κεφαλαίου και την αρχή ενός καινούριου σε ό,τι αφορά στην εξωτερική σας εμφάνιση και τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο. Το κεφάλαιο που ανοίγει είναι πιθανό να επιφέρει ριζικές αλλαγές τόσο στις σχέσεις με τους γείτονες, τους κοντινούς συγγενείς και τα μεταφορικά μέσα που διαθέτετε όσο και στην καθημερινότητα της εργασίας, τις ρουτίνες, τη διατροφή και την υγεία σας.


Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Η ηλιακή έκλειψη θα σηματοδοτήσει το τέλος ενός σημαντικού κεφαλαίου και την αρχή ενός καινούριου σε ό,τι αφορά στις εισοδηματικές σας πηγές και τον τρόπο που χειρίζεστε τα οικονομικά σας. Το κεφάλαιο που ανοίγει είναι πιθανό να επιφέρει ριζικές αλλαγές τόσο στην οικογενειακή σας κατάσταση, το σπίτι και τους γονείς σας (και δη τον πατέρα) όσο και στη σχέση σας με τον/την σύζυγο, σύντροφο ή κάποιον επαγγελματικό σας συνεργάτη.
            

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Η ηλιακή έκλειψη θα σηματοδοτήσει το τέλος ενός σημαντικού κεφαλαίου και την αρχή ενός καινούριου σε ό,τι αφορά στις σχέσεις με τους γείτονες, τους κοντινούς σας συγγενείς και τα μεταφορικά μέσα που διαθέτετε. Το κεφάλαιο που ανοίγει είναι πιθανό να επιφέρει ριζικές αλλαγές τόσο στα παιδιά σας, τους ερωτικούς σας συντρόφους και στον τρόπο που σχετίζεστε μαζί τους όσο και στα οικονομικά του συντρόφου σας και σε ζητήματα φορολογικά, τραπεζικά, ασφαλιστικά ή κληρονομικά.


Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Η ηλιακή έκλειψη θα σηματοδοτήσει το τέλος ενός σημαντικού κεφαλαίου και την αρχή ενός καινούριου σε ό,τι αφορά στην οικογενειακή σας κατάσταση, το σπίτι και τους γονείς σας (και δη τον πατέρα). Το κεφάλαιο που ανοίγει είναι πιθανό να επιφέρει ριζικές αλλαγές τόσο στην καθημερινότητα της εργασίας, τις ρουτίνες, τη διατροφή και την υγεία σας όσο και στις πανεπιστημιακές σας σπουδές και τις σχέσεις σας με το εξωτερικό αλλά και τα πεθερικά.


Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Η ηλιακή έκλειψη θα σηματοδοτήσει το τέλος ενός σημαντικού κεφαλαίου και την αρχή ενός καινούριου σε ό,τι αφορά στα παιδιά σας, τους ερωτικούς σας συντρόφους και στον τρόπο που σχετίζεστε μαζί τους. Το κεφάλαιο που ανοίγει είναι πιθανό να επιφέρει ριζικές αλλαγές τόσο στη σχέση σας με τον/την σύζυγο, σύντροφο ή κάποιον επαγγελματικό σας συνεργάτη όσο και στους γονείς σας (και δη τη μητέρα), την καριέρα σας και τη σχέση σας με το αφεντικό.   


Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Η ηλιακή έκλειψη θα σηματοδοτήσει το τέλος ενός σημαντικού κεφαλαίου και την αρχή ενός καινούριου σε ό,τι αφορά στην καθημερινότητα της εργασίας, τις ρουτίνες, τη διατροφή και την υγεία σας. Το κεφάλαιο που ανοίγει είναι πιθανό να επιφέρει ριζικές αλλαγές τόσο στα οικονομικά του συντρόφου σας και σε ζητήματα τραπεζικά, φορολογικά, ασφαλιστικά ή κληρονομικά όσο και στις φιλίες και τον κοινωνικό σας περίγυρο.


Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Η ηλιακή έκλειψη θα σηματοδοτήσει το τέλος ενός σημαντικού κεφαλαίου και την αρχή ενός καινούριου σε ό,τι αφορά στη σχέση σας με τον/την σύζυγο, σύντροφο ή κάποιον επαγγελματικό συνεργάτη. Το κεφάλαιο που ανοίγει είναι πιθανό να επιφέρει ριζικές αλλαγές τόσο στις πανεπιστημιακές σας σπουδές, τις σχέσεις σας με το εξωτερικό αλλά και τα πεθερικά σας όσο και στον τρόπο με τον οποίο συνηθίζετε να απομονώνεστε και να ξεφεύγετε από την καθημερινότητα.


Κριός (20 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Η ηλιακή έκλειψη θα σηματοδοτήσει το τέλος ενός σημαντικού κεφαλαίου και την αρχή ενός καινούριου σε ό,τι αφορά στα οικονομικά του συντρόφου σας και σε ζητήματα τραπεζικά, φορολογικά, ασφαλιστικά ή κληρονομικά. Το κεφάλαιο που ανοίγει είναι πιθανό να επιφέρει ριζικές αλλαγές τόσο στους γονείς σας (και δη στη μητέρα), την καριέρα και τη σχέση με το αφεντικό σας όσο και στην εξωτερική σας εμφάνιση και τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο.

No comments:

Post a Comment